суббота, 8 декабря 2018 г.

Набір в ДК !

Доброго дня, дружня та привітна команда дизайнерів!


Побачила, що Ви оголосили набір і знову не змогла пройти повз! Казатиму чесно, я не дуже часто приймаю участь у завданнях вашого блогу, але завжди слідкую за його життям та захоплююся вашими роботами вони завжди яскраві та натхненні.
Чому я бажаю потрапити до вашої дизайн команди? Це дуже просте питання, мені не цікаво сидіти на одному місті, а просто приймати участь у завданнях, звісно цікаво, але коли ті робиш роботу яка має надихати інших - це завжди цікавіше і дуже відповідально, тому мої мізки в таких умовах працюють краще і прагнуть розвитку! Саме для того щоб завести нові знайомства, отримати безцінний досвід, здобути нові знання та вирости як дизайнер я і хочу до Вашої дружньої ДК.

А тепер розповім трохи про себе. Звуть мене Тетяна, я щаслива дружина та мама двох неймовірних дівчаток, які і стали моїм натхненням та поштовхом до занять скрапом. Ще за часів першої вагітності мені дуже захотілося зробити "Мамині скарби" і с цього все почалося. А потім я зрозуміла, що скрап це моя пристрасть. З його допомогою я відпочиваю після важкого дня, а іноді навіть не помічаю як біжить час і можу засидітися майже до ранку! Не можу сказати, який стиль полюбляю більше і мені важко віднести свої роботи до певних стилей. Я створюю їх від душі, тобто який настрій така й робота, тай і стиль! Я можу, ще довго розказувати про те, як я люблю скрап та описувати вам свої роботи, але краще один раз побачити, ніж сто разів почуту, тому дивіться....І сподіваюся Вам сподобається!






Осінній міні-альбом + Відео-огляд




Дякую Вам за увагу!
Бажаю всім удачі та натхнення!

5 комментариев: