вторник, 7 августа 2018 г.

Моя любов - Кулінарія!!

Доброї ночі, мої любі ПЧ та гості моєї творчої домівки!

Сьогодні, напевно, трохи здивую Вас та напишу блог рідною українською мовою!  Хочу показати вам нову роботу. Зробила я її не просто для участі в черговому цікавому завданні, а в якості подарунка для любої куми. Незабаром у неї буде день народження. И нещодавно вона побачила кулінарну книгу у формі банки, яку я зробила просто, щоб попрактикуватися в різних цікавих формах, і забажала її собі. Я вирішила, що тільки кулінарки буде замало і зробила магніт на холодильник у формі банки зі спеціальною коробочкою для зберігання папірців для записів та олівця або ручки. Особисто я дуже полюбляю готовити і сидячи в декретній відпустці частенько люблю побалувати свою сім'ю смачненьким!
  Сподіваюся вам теж буде цікаво подивитися, що в мене вийшло...








Хочу показати свою роботу в завданні
Кулінарія від блогу ROSA TALENT


та завданні "ПАТАМУШТА ГЛАДИОЛУС" від блогу ART UP

 використала квіти у вигляді - висічок, розмальованої відштамповки, квіти ручної роботи зі скраппаперу, готові тайські квіти та пелюстки квітів з фоамірану.
ОЄ обов'язковий  -  чипборд кухонного приладдя. Кружка покрита білим ембосингом.




Дуже дякую Всім за увагу!
Бажаю успіху та натхнення!!!





4 комментария:

  1. Кулінарна тематика одна з моїх улюблених. Дуже подобаються такі красиві і практичні речі. А цей фіолетово-рожевий, ну, просто моя любов. Гарно! не можливо пройти повз.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую, мені дуже приємно, що моя робота Вам сподобалася! Я також за практичність у скрапі! Люблю коли речі не просто лежать на поличці та покриваються пилом, а приносять радість і користь господарю!

      Удалить